de Gerhard Chwoika – 4 iulie 201924

Proiectul de tineret „72 de ore”, este în derulare săptămâna aceasta, până vineri, 5 iulie la Caransebeş între Biserica romano-catolică din municipiu, Ordinul Surorilor Franciscane şi Parohia Sfântul Sebastian din Michelstadt/ Germania.
Conform sorei Mariana Muţiu din partea Ordinului Surorilor Franciscane, proiectul este o continuare a celor două etape desfăşurate în anii trecuţi, în decursul unei colaborări de 9 ani, iar ţelul urmăreşte implicarea tinerilor europeni, români şi germani, în viaţa socială a comunităţilor din cele două ţări. Anul acesta, tinerii implicaţi în proiect au realizat şi asamblat 50 de scaune din lemn.
Sora Mariana Muţiu a mai spus pentru Radio Reşiţa că, în după-amiaza de joi, 4 iulie tinerii veniţi din Germania vor vizita familiile prietenilor lor din Caransebeş, iar vineri, 5 iulie întreaga echipă se va deplasa într-o excursie la Poiana Mărului unde printre alte activităţi alături de fraţii ortodocşi, vor desfăşura şi acţiuni de ecologizare a staţiunii montane cărăşene.

Pentru mai mult informații și poze accesați link-ul http://www.radioresita.ro/352059/foto-72-de-ore-la-caransebes?fbclid=IwAR1tFx_lbndn2Dbn7EA_5B4leyYVx-1Cdwn0WUPgoH-8R88ndpZUsb_JB-o