Cu profundă speranță în Învierea cea de pe urmă, aducem la cunoștința tuturora trecerea la Casa Tatălui Ceresc a Părintelui Ɖuro (Gheorghe) Katić, Preot-paroh emerit de Carașova. Părintele s-a născut la 10 aprilie 1959 la Carașova, jud. Caraș-Severin, din părinții Marius și Maria Katić. A urmat studiile universitare în cadrul Academiilor Teologice Romano-Catolice din Alba Iulia și din Iași, fiind sfințit preot la 29 iunie 1986 de către dr. Ioan Robu, pe atunci episcop titular de Cellae Proconsulari, în Catedrala din Iași.
Părintele Ɖuro Katić a activat în parohiile: între 1986 – 1988 la Timișoara II Fabric, în calitate de Capelan, 1988 – 1992, la Reșița „Maria Zăpezii, în calitate de Capelan, între 1992 – 2014, la Carașova, în calitate de administrator parohial și ulterior paroh. Pr. Ɖuro (Gheorghe) Katić s-a retras din pastorația activă la 1 septembrie 2014, locuind de aici înainte, succesiv, în Casa Parohială din Jimbolia, în Mănăstirea Salvatorienilor din Timișoara III Elisabetin și, în final, la Centrul pentru Seniori „Emmaus“ din Ciacova. A încetat din această viață în zorii zilei de 2 aprilie 2019, la Ciacova.
Requiem-ul pentru sufletul părintelui Katić va fi celebrat vineri, 5 aprilie 2019,  la ora 12.00 în biserica parohială romano-catolică din Carașova, de către E.S. Iosif Csaba Pál, episcop de Timișoara. După aceasta va urma celebrarea Înmormântării, oficiată de parohul locului, Pr. Petar Rebegilă, în cimitirul parohial din Carașova. Bunul Dumnezeu, prin Fiul Său Isus Cristos, a cărei Veste Bună a vestit-o întreaga sa viață cu veselie, să-l facă părtaș de bucuria Sa veșnică în Patria Cerească! Să se odihnească în pace!