”În timpul Postului Mare cu toții devenim parcă mai buni, mai darnici, mai sensibili când auzim de suferințele altora. În acest timp dăm dovadă de grijă și dragoste față de semenii noștri.”  Astfel s-a întâmplat și la Jimbolia, unde Pr. dr. Davor Lucacela, paroh romano-catolic de Jimbolia, și-a mobilizat prietenii, cunoștințele și nu în ultimul rând Fundația ”Happy Kids”, care împreună cu mai mulți enoriași din Jimbolia s-au mobilizat pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe și marginalizate.
În prima săptămână din Postul Paștelui, joi, 5 martie a.c., Pr. Davor împreună cu ajutoarele sale inimoase au sortat și împărțit donațiile ajunse pentru aceste familii nevoiașe.
”Prietenii noștri din străinătate au trimis din nou haine, dulciuri și hrană pentru cei care sunt mai puțin norocoși. A patra oară în ultimii doi ani. Mulțumiri pentru toți cei care au donat și care au lucrat la împachetat și la împărțit! De asemenea mulțumiri domnilor din cazarmă care au avut grijă să fie ordine și au păzit circulația! Fără voi nu ar fi mers niciodată nimic!” – a postat părintele Davor Lucacela pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Acțiunea caritativă a avut loc în cartierul Futok, în apropierea bisericii romano-catolice (de curând renovată) din acest cartier al Jimboliei.
Foto: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=570350513824176&set=pcb.570351710490723&type=3&theater