Biroul pentru Pastorația Familiilor și a Adulților al Episcopiei Romano-Catolice de Timișoara în cadrul Săptămânii căsătoriei, joi în 13 februarie, în ajunul zilei de Sf. Valentin a pregătit un „Candlelight dinner” pentru team-ul familiilor. Această seară a fost despre și pentru familii.
Această seară romantică a fost organizată de către Conducerea Biroului de pastorație a familiilor diecezane pentru echipa famililor care să fie puțin timp singuri, departe de cotidian și să se ocupe, doar unul cu celălalt și să crească împreună spiritual. La cina cu lumânare au participat cinci familii care sunt implicate activ în activități familiale, organizând și conducând diverse programe pentru famililii. Familiile au fost complet răsfățate în această seară, deși trebuiau să treacă prin diferite încercări care îi întăreau și îi ajutau să-și orienteze atenția doar asupra soțului/soției (aici trebuie găsită o altă formulare ), deoarece în cursul anului ei sunt cei care fac programe și au grijă de alții, acum era rândul lor să fie răsfățați. A fost o seară  perfectă pentru ei să petreacă într-adevăr puțin timp de calitate unul cu celălalt în ajunul Zilei Îndrăgostiților.
Cina a fost găzduită de surorile Mariane de Schönstat și seara s-a încheiat în capela surorilor, unde pr. Zsolt Szilvágyi vicar pastoral și parohul din Timișoara IV Iosefin a binecuvântat familiile, apoi fiecare cuplu s-a rugat și și-a binecuvântat partenerul.