La fel ca în anii precedenți, și în acest an, Parohia Romano-Catolică sf. Tereza de Lisieux, Arad-Șega i-a primit cu mult drag pe tinerii din câteva parohii ale județelor Arad și Timișoara la… Carnaval!
Părintele Király Árpád, gazda evenimentului, a fost alături de tineri și s-a distrat împreună cu ei, asigurând o organizare eficientă Fărșangului. Carnavalul de la Arad a fost organizat Centrul Diecezan de Tineret, prin intermediul pr. Daniel Dumitru și a sr. Erika-Maria, sora mariană de Schönstat, referent pentru tineret.
La Arad s-au întâlnit tinerii mai multor comunități din parohiile Orașului, dar și de la Pecica și din Timișoara. În cele câteva ore petrecute împreună tinerii au dansat, au jucat diferite jocuri și au socializat. Ca în fiecare an a avut loc și concursul de costume, unde copii și tinerii care au avut costume originale și frumoase au fost premiați. Au ieșit în evidență Pămâtul Poluat și un Stâlp Pentru Afișe, aceste costume fiind confecționate cu multă imaginație de participanți. Toti cei prezenți s-au distrat foarte bine împreună, formând o comunitate veselă a tinerilor.
A fost o zi unică, petrecută cu oameni frumoși, pe care tinerii speră să îi revadă cât de curând și la alte evenimente, tot cu zâmbetul pe buze, la fel ca la această întâlnire. Tinerii aduc mulțumire tuturor celor care au făcut posibil acest carnaval spunându-le: „Mulțumim mult! Recunoștința este memoria inimii!”
Ana Maria Obreja