De Crăciun timișorenii și arădenii sunt rugați să doneze alimente pentru persoanele în nevoie sau afectate de criza COVID-19
Banca Regională pentru Alimente Timișoara colectează de Crăciun alimente neperisabile pentru 6000 de persoane aflate în nevoie din județele Timiș și Arad. Alimentele sunt donate de persoane fizice în magazinele Lidl din Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Moșnița Nouă, Jimbolia și Arad, în perioada 7-20 decembrie 2020.
În primele 2 luni de activitate, Banca Regională pentru Alimente Timișoara a distribuit peste 17 tone de alimente către 10.000 de persoane aflate în situații vulnerabile sau afectate de criza COVID-19. Produsele ce pot fi donate de către clienți sunt semnalizate la raft în magazinele Lidl participante. Aceste alimente fac parte din categorii neperisabile și nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făina, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri – se poate citi în comunicatul de presă al Asociației Banca Regională Pentru Alimente Timișoara.

COMUNICAT DE PRESA_COLECTA_CRACIUN2020