Sub acest titlu s-a desfășurat în săptămâna cuprinsă între 10-17 februarie în parohiile Diecezei de Timișoara „Săptămâna Căsătoriei“, în cadrul căreia în mai multe comunități s-au desfășurat diverse programe pentru familii și cupluri, iar în ultima zi, duminică, 17 februarie, în cadrul Sf. Liturghii, soții au avut posibilitatea să primească o binecuvântare specială pentru căsniciile lor.
În biserica parohială din Timișoara IV Iosefin, duminică, Sf. Liturghie în limba maghiară, a avut rolul concluziv, de încheiere a „Săptămânii Căsătoriei“, fiind celebrată de către Excelența Sa Iosif Csaba Pál episcop diecezan. Au concelebrat Pr. Zsolt Szilvágyi vicar episcopal pentru activități pastorale, parohul acestei biserici, Pr. László Bakó secretar episcopal și Pr. Tiberiu Szabó, capelan.
În omilia rostită cu acest prilej, părintele Episcop a vorbit despre misiunea familiilor creștine în cadrul Bisericii, iar legat de Evanghelia acestei duminici, despre faptul că adevărata fericire a omului creștin se naște din prezența lui Dumnezeu, din relația personală trăită cu Dumnezeu. În final, familiile Keresztes și Kovács au vorbit despre felul în care Dumnezeu este prezent în căsnicia lor. La sfârșitul Sf. Liturghii familiile și cuplurile au primit binecuvântarea personală de la Excelența Sa Iosif Csaba Pál episcop diecezan.