În vigoare începând din 1 septembrie 2020:

Pe Pr. Valentin Macedon Hiticaș, până acum paroh la Lipova, l-am numit paroh la Parohia Jimbolia.
Pe Pr. Ioan Cădărean, păstrând şi funcţia de până acum, l-am numit administrator parohial și i- am încredințat administrarea Parohiei din Lipova.
Pr. Ionuc-Vasile Hojda, preot primiţiant, își va începe activitatea pastorală în calitate de administrator parohial la Parohia din Oravița sub îndrumarea directă a decanului din Reșița, Pr. Veniamin Pălie.
Pr. Piry Radulov, preot primiţiant, își va începe activitatea pastorală în calitate de administrator parohial la Parohia din Moldova Nouă sub îndrumarea directă a decanului din Reșița, Pr. Veniamin Pălie.
Pe Pr. Daniel Dumitru, până acum paroh la Parohia Oravița, l-am transferat în aceeaşi calitate la Parohia Timișoara II Fabric.
Pe Pr. Gheorghe Patașan, până acum paroh la Parohia Moldova Nouă, l-am transferat în aceeaşi calitate la Parohia Lupac.
Pe Pr. János Kapor, până acum paroh la Parohia Timișoara II Fabric, l-am numit paroh la Parohia Chișineu Criș, administrând concomitent și Parohia Satu Nou.
Accept cererea de pensionare, datorată stării de sănătate precară, înaintată de către Pr. Péter Szabó, până acum paroh de Zimandu Nou. Îi mulțumesc pentru slujirea sa fidelă de până acum și îi doresc binecuvântarea lui Dumnezeu pentru viața lui pe mai departe.
Pe Pr. Miklós Erős, până acum paroh la Parohia Ghioroc, l-am transferat, în aceeași calitate, la Parohia Zimandu Nou.
Pe Pr. Daniel Lunic, până acum paroh la Parohia Băile Herculane, l-am transferat în aceeaşi calitate la Parohia Ghioroc.
Pe P. Gheorghe Iordache SVD l-am numit preot cooperator la Parohia Reșița I. Maria Zăpezii.
P. Bogdan Adamczyk OFMConv a fost numit de către conducerea provinciei franciscanilor minoriți la Seghedin. Guardian al mănăstirii din Arad al Ordinului Franciscan Minorit a fost numit P. Artur Prenkiewicz OFMConv.