Miercuri, 12 februarie 2020 la ora 10.00 a fost celebrată o sf. Liturghie festivă în biserica parohială sf. Iosif din Timișoara VI Fratelia cu ocazia aniversării a 60 de ani de viață a Pr. Adalbert Jäger, parohul acestei comunități, decan de Cenad și canonic catedral.
Sf. Liturghie s-a bucurat de participarea unui frumos număr de credincioși, a fraților și membrilor familiei celui aniversat, ca și a nu mai puțin de cincisprezece preoți din Timișoara și împrejurimi. Celebrantul principal a fost părintele sărbătorit, alături fiindu-i Msgr. Johann Dirschl, vicar general, prepozit catedral, Pr. Nikola Lauš, cancelar, canonic catedral, ca și toți ceilalți preoți sosiți pentru a-i fi alături în acest moment de recunoștință și bucurie în fața lui Dumnezeu.
În predica sa, rostită în limbile germană, maghiară și română, părintele vicar general, Johann Dirschl, a vorbit despre Preoție, despre cum decurge aceasta, despre simbolistica înmânării potirului, patenei cu hostia albă, ele făcând din acel moment parte din viața, dar și îndatoririle preotului. De asemenea, predicatorul a făcut referiri interesante și la simbolistica veșmintelor preoțești în Vechiul Testament, încheind cu cuvenitele, dar sincerele urări legate de această aniversare. Părintele Jäger este timișorean de origine, fiind sfințit preot de către episcopul de pie memorie dr. Jakab Antal, în catedrala din Alba Iulia în anul 1986.