În data de 15 iunie 2020, în localitatea Talon, Amadeo, regiunea Cavite din Filipine în cadrul unei ceremonii simple, la finalul Vesperelor, novicii au primit habiturile, crucifixurile și lumânările, iar patru candidați pentru noviciat au fost acceptați oficial în noviciat și au primit Constituția congregației salvatorienilor (Societas Divini Salvatoris).
A doua zi, marți, în data de 16 iunie 2020, în aceiași localitate din îndepărtatele Filipine, la ora locală 10:00, în prezența lui P. Adam Januś SDS, superiorul Vicariatului Asiei de Est al Societății Divinului Salvator, cei șase novici (unul din Timișoara/ România, trei din Filipine, unul din Vietnam și unul din Indonezia) au depus primele voturi călugărești, încheind astfel noviciatul – un noviciat care nu a fost lipsit de evenimente neprevăzute petrecute la nivel local și global, care au influențat și viața comunității monastice locale (o epidemie de febră Dengue, erupția vulcanului Taal, aflat la 15 km de casa de noviciat, COVID-19 etc.). Din cauza restricțiilor impuse, respectiv datorită pandemiei, nu au fost prezenți oaspeți, însă aceasta a făcut posibilă transmiterea Sf. Liturghii în mediul online, care a fost vizionată în toate părțile lumii.
Cei cinci noi membri aparținând Vicariatului Asiei de Est vor începe anul acesta studiile teologice în Manila, iar Adrian Hafner își va începe studiile filosofice și teologice în Roma.
Tânărul timișorean, Adrian Hafner, în vârstă de 31 de ani, membru al comunității din cartierul Elisabetin, acolo de unde a și plecat în noviciat, în Filipine, a devenit cu această ocazie membru al Societății Divinului Salvator. El a studiat științe juridice în Timișoara, a muncit în orașul său natal în cadrul câtorva locuri de muncă, activând în grupurile de tineret „Juventus Salvator“ din Timișoara III Elisabetin și „Jubilate“, din cadrul centrului Diecezan de Tineret.
Bunul Dumnezeu să îl însoțească pe drumul său, spre împlinirea vocației la viața consacrată, iar Sf. Fecioară Maria de la Radna să mijlocească mereu pentru el, însoțindu-l cu rugăciunile ei!