Prin grija Primăriei Sânnicolau Mare și a Parohiei Romano-Catolice Sânnicolau Mare au început lucrările de reparații la acoperișul bisericii parohiale Sf. Tereza de Avila din localitate. Acoperișul a fost grav afectat de o puternică furtună, care s-a abătut în seara de 25 iunie 2021 asupra mai multor localități din jud. Timiș și Arad. O bună parte din suprafața sa, respectiv părți întregi, au fost smulse de vântul puternic și aruncate la baza bisericii. Primăria orașului Sânnicolau Mare a anunțat încă din 26 iunie a.c. faptul că va sprijini refacerea acoperișului, în prezent fiind montate schele pe părțile laterale ale lăcașului de cult, iar lucrările se desfășoară și cu implicarea activă a parohiei romano-catolice din localitate.
Mulțumim autorităților locale, tuturor oamenilor de bine și sprjinitorilor proiectului de reparații, pentru implicarea lor energică și fără preget! Bunul Dumnezeu să vă răsplătească!
Dat fiind volumul mare al reparațiilor, apelăm în continuare la bunăvoința și sprijinul tututor doritorilor. Credincioșii și persoanele care doresc să sprijine acest proiect deosebit de important, demarat pentru slava lui Dumnezeu, pentru comunitatea catolică și nu numai, din localitate – în speță pentru salvarea acestui impozant lăcaș de cult bănățean, o pot face atât prin rugăciuni, dar și prin donații în conturile de mai jos:

PAROHIA ROMANO CATOLICĂ SÂNNICOLAU MARE
NAGYSZENTMILLÓSI RÓMAI KATOLIKUS PLÉBÁNIA
RÖMISCH-KATHOLISCHE PFARREI GROSS-SANKTNIKOLAUS
Str. Independenței Nr. 2.
305.600 Sânnicolau Mare
CUI: 7426110
RAIFFEISEN BANK Sânnicolau Mare
IBAN Lei: RO12RZBR0000060001339359
IBAN Euro: RO81RZBR0000060002427524
Bic/Swift: RZBRROBU

Vă mulțumim!