Voi Îl slujiți pe Isus Cristos astăzi. Să nu Îl slujiți doar atunci, când vă merge bine, când aveți din belșug sau când aveți chef. Să nu așteptați, până când veți fi milionari ca să ajutați. Noi trebuie să Îl slujim pe Cristos atât la timp potrivit, cât și la timp nepotrivit – a subliniat Pr. Simon Ciubotaru paroh de Timișoara VII Freidorf în omilia sa rostită joi, 25 noiembrie în cadrul Sf. Liturghii de hram a bicericii Sf. Ecaterina din Timișoara-Cetate. Răspunzând invitației adresate de către Msgr. Johann Dirschl, vicar general, parohul acestei biserici Sf. Liturghie a fost celebrată de către Excelența Sa Iosif Csaba Pál episcop de Timișoara în prezența unui grup numeros de preoți din dieceză.
La sfârșitul Sf. Liturghii Msgr. Johann Dirschl a mulțumit Bunului Dumnezeu pentru posibilitatea de a celebra hramul bisericii împreună cu confrații în preoție și credincioși, iar Episcopului Diecezan pentru celebrare. Totodată Vicarul General i-a îndemnat pe credincioși ca în timpul adventului care va începe duminică să îi sprijine și mai mult pe cei care au nevoie de ajutor, respectiv să-și trăiască și să-și mărturisească credința după exemplul Sf. Ecaterina, ocrotitoarea acestei biserici și a comunității.
Sf. Liturghie a fost transmisă pe pagina de Facebook a Parohiei Romano-Catolice Timișoara I Cetate: https://www.facebook.com/sfecaterina.cetate.

Biroul de presă al Episcopiei de Timișoara