07.02.2022 - 14.02.2022
Egész napos


În săptămâna cuprinsă între 7-14 februarie 2022 în comunitățile Diecezei de Timișoara va avea loc „Săptămâna Căsătoriei“, o săptămână dedicată promovării valorilor, priorității și sănătății familiei. Din cauza situației pandemice Covid19, programul din acest an nu include niciun eveniment major, deoarece numărul participanților în spații închise, inclusiv în sălile comunitare și biserici, este limitat.

De aceea Biroul Diecezan pentru Pastorația Familiei invită cuplurile căsătorite să participe în doi la următoarele evenimente:

  1. „Aventură în doi”, despre care, începând cu 7 februarie a.c., cuplurile pot găsi mai multe informații pe pagina de Facebook a biroului pentru pastoraţia familiilor: https://www.facebook.com/pastoratia.familiilor.timisoara.
  2. În perioada, 7-28 februarie 2022 soţii au posibilitatea de a parcurge împreună, „Calea cuplurilor căsătorite” în bazilica din Maria Radna.
  3. În bisericile Diecezei de Timișoara părinții parohi ai comunităților vor celebra Sf. Liturghii pentru familii, la sfârşitul căreia fiecare cuplu va primi individual o binecuvântare. Din cauza situației pandemice binecuvântarea soților va avea loc nu numai în duminica Săptămânii Căsătoriei, ci în toate patru duminici ale lunii februarie.