Tânărul nostru Matei Deciov și familia sa trec de mai bine de un an de zile prin foarte grele încercări. Deși are doar 30 de ani, Matei Deciov a primit din păcate vestea alarmantă că, după două operații și opt sesiuni de chimioterapie, cancerul i-a revenit brusc si extrem de agresiv. Singura lui șansă este tratamentul de urgență la o clinică din Viena, pe care îl va începe luni, 20 septembrie 2021.
Fiind vorba despre un tratament foarte intensiv și cu un cost enorm, care poate ajunge la 160.000 de euro, tânăra familie Deciov are nevoie de ajutorul nostru.
„Ieri, în urma unui control, s-a aflat că Matei are nevoie de un stent urgent la rinichi pentru ca acesta să nu se blocheze. Datorită unor medici minunați, astăzi, are loc această intervenție. Luni vom afla toate detaliile legate de tratament și costurile exacte ale acestora. De asemenea, oameni cu suflet mare ne vor ajuta cu transportul în Austria și cazarea în apropierea spitalului“, a transmis soția sa Alexandra, pe Facebook, presei.
Atât Matei, cât și Alexandra sunt absolvenți ai Liceului Teologic Romano-Catolic „Gerhardinum“, sunt căsătoriți, implicați în diverse acțiuni caritative și sociale, au un fiu și sunt cunoscuți bine-cunoscuți încă din timpul liceului de la întâlnirile de tineret, ministranți, acțiuni de voluntariat, proiecte. Îl recomandăm călduros pe Matei, dar și familia sa, rugăciunilor, gândului bun, dar și sprijinului Dumneavoastră ferm.
Orice donație este binevenită!

Titular cont: Deciov Alexandra Anita
Numele băncii: ING BANK
COD SWIFT: INGROBU
CONT LEI: RO35INGB0000999911804211 RON
CONT EURO: RO18INGB0000999911804226 EUR
REVOLUT: +40 724 673 159 revolut.me/alexanlhns
Paypal: alexandra.anita19@gmail.com

Vă mulțumim! Bunul Dumnezeu să vă răsplătească însutit!