Începând din 13 iulie, participanții se pot înregistra și prin telefon la evenimentele publice și gratuite ale celui de-al 52-lea Congres Euharistic Internațional : la Sf. Liturghie de deschidere și de încheiere, precum la Sf. Liturghie și la procesiunea de sâmbătă. Cu biletele acestui eveniment de talie mondială pot beneficia de reduceri la biletele de călătorie!

Se acceptă atât înregistrări individuale cât și de grup în zilele lucrătoare între orele 10:00 și 17:00 la numărul de telefon 0036 1 955 5823.
După 20 august solicitanții individuali sau conducătorii de grup vor primi biletele prin e-mail sau, în lipsa adresei de e-mail, prin poștă; membrii grupului vor putea solicita biletele de la conducătorul de grup.
Avantajul înregistrării este că datorită biletelor primite, participanții pot călători la Budapesta la evenimentele Congresului beneficiind de reduceri.
La evenimentele cu taxă cei interesați se pot înregistra în continuare online sau completând formularul tipărit pe suport de hârtie.
Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul web al congresului AICI.