În Casa Kolping din Rusca Montană în perioada 26-28 ianuarie 2024 Oficiul Diecezan pentru Pastorația Familiilor din cadrul Episcopiei Romano-Catolice de Timişoara a organizat o întâlnire și un team-building pentru colaboratorii și familiile voluntare ale acestui birou.
În aceste zile cei prezenți au participat la programe de reîncărcare spirituală, jocuri și excursii, au avut posibilitatea să se relaxeze, totodată au discutat despre organizarea activităților planificate pentru acest an. Sâmbătă participanții s-au bucurat de vizita Excelenței Sale Iosif Csaba Pál episcop diecezan, Păstorul Diecezei ținând o prelegere despre sinodalitate. În continuare, Pr. Valentin Macedon Hiticaș, paroh de Reșița-Govândari, responsabil diecezan pentru pastorația familiilor, a vorbit despre specificul studiilor sale efectuate la Roma. Copiii s-au bucurat în mod deosebit de zăpadă și au avut parte și de un program foarte bun dezvoltat cu ajutorul metodei KETT.
„Suntem recunoscători bunului Dumnezeu pentru acest weekend, și tuturor celor care l-au făcut posibil. Prin aceste programe nu numai că ne-am îmbogățit spiritual, ne-am relaxat și am organizat diferite activități, dar am devenit și mai puternici ca echipă“, au declarat mai mulți participanți.

Grupul Pastorației Familiilor