În cele ce urmează găsiți anunțul site-ului hittan.ro, site în limba maghiară dedicat profesorilor de reglie, cateheților și elevilor participanți la orele de religie.

Dragi elevi!
În cadrul seriei de pograme ÉrtékREND, vă invităm să participați la un joc online pentru a-l cunoaște mai bine pe Sfântul Francisc de Assisi și Ordinul Franciscan. Urmărind videoclipuri și răspunzând la întrebări, rezolvând diverse provocări și sarcini, puteți câștiga comori pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi.
Pe lângă comorile pe care le puteți câștiga aici, cele mai creative lucrări vor fi publicate pe site-ul hittan.ro și pe pagina de Facebook. În plus, jucătorii cu punctajele cele mai mari atât la categoria claselor V-VII, cât și la categoria claselor VIII-XII vor fi premiați.
Vă puteți înscrie la joc introducând codul D15583 pe play.seppo.io (https://play.seppo.io/login_new?confirm_delete=true) sau scanând codul QR de pe afiș. Este foarte important să rețineți numele de utilizator generat de sistem după conectare. Veți avea nevoie de aceasta pentru a vă autentifica din nou mai târziu.
Mult succes!

Sursa : https://www.facebook.com/hittan.ro