Site-ul hittan.ro, creat cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la reluarea predării religiei în România, se adresează cu următorul apel copiilor și tinerilor:

„Vremurile de astăzi ne cer în special să ne rugăm pentru pace, pentru cei aflați în nevoie. Papa Francisc ne trimite, de asemenea, mesajul că doar armele sufletului pot schimba istoria.

Pagina hittan.ro îi invită acum pe toți elevii să se alăture unui lanț special de rugăciune. Dacă vrei să te implici, scrie o rugăciune legată de situația de astăzi pe care o copiezi pe propriul desen sau pe o fotografie de înaltă calitate făcută de tine. Imaginile nu trebuie să fie aglomerate, textul să fie ușor de citit! Desenele trebuie mai întâi fotografiate și după aceea trimise. Așteptăm imagini digitale de bună calitate, de preferință în format jpg. În colțul din dreapta scrieți-vă numele, orașul, școala și clasa voastră.

Micile imagini de rugăciune realizate în acest fel trebuie trimise la adresa de e-mail: kateketikai.forum@gmail.com . Toate rugăciunile sunt postate pe pagina de Facebook hittan.ro, de unde pot fi distribuite în continuare. O persoană poate trimite mai multe rugăciuni cu desene sau fotografii. Scopul împărtășirii este de a transforma rugăciunea individuală în rugăciune comunitară – de a atrage cât mai multe persoane în acest lanț frumos de rugăciune. Din rugăciunile cu cele mai multe distribuiri la sfârșitul anului școlar vom redacta o mică publicație. Rugăciunile pot fi trimise continuu.

Fii o verigă în lanțul de rugăciune și „autor“ într-o carte frumoasă de rugăciuni! “