Excelența Sa Iosif Csaba Pál, episcop de Timișoara, a efectuat o serie de numiri și transferuri de preoți în cadrul diecezei, după cum urmează:

Începând cu data de 1 iunie a.c.:
Pr. Hiticaș Valentin Macedon a fost eliberat de la administrarea parohiilor Jimbolia și Cărpiniș. El își continuă studiile la Roma.
Pr. Pozsonyi Dániel, până acum administrator parohial al parohiei Lovrin, a fost numit administrator al parohiilor Jimbolia și Cărpiniș.
Pr. Balan Cristinel (OFMConv), până acum preot cooperator (capelan) al parohiei Timișoara I. Cetate, a fost numit administrator parohial al parohiei Lovrin.

Începând cu data de 1 septembrie a.c.:
Părintele episcop a acceptat cererea Pr. Petru Velciov (până acum paroh de Dudeștii Vechi) de a se retrage din serviciul activ. I se aduc mulțumiri, și pe această cale, pentru slujirea sa fidelă și îndelungată, exprimându-i-se cele mai sincere gânduri, ca Dumnezeu să-l binecuvânteze în tot restul vieții sale.
Pr. Mirciov Sebastian, până acum administrator parohial al parohiilor Vinga și Orțișoara, a fost numit paroh al parohiei Dudeştii Vechi.
Pr. Piry Radulov, până acum administrator parohial al parohiei Moldova Nouă, a fost numit administrator al parohiilor Vinga și Orțișoara.
Părintele episcop a acceptat cererea Pr. Iosif Heinrich (până acum paroh de Otelec) de a se retrage din serviciul activ. I se aduc mulțumiri, și pe această cale, pentru slujirea sa fidelă și îndelungată, exprimându-i-se cele mai sincere gânduri, ca Dumnezeu să-l binecuvânteze în tot restul vieții sale.
Pr. Eugen Fechetă (OFM), până acum preot cooperator (capelan) al parohiei Lugoj, a fost numit paroh al parohiei Otelec.
Pr. Ciprian Barticel, până acum administrator parohial la Băile Herculane, se va întoarce în Italia. I se aduc sincere mulțumiri pentru munca depusă până în prezent.
Pr. Iordache Gheorghe (SVD), până acum preot cooperator (capelan) la Reșița I. Maria Zăpezii, revine și el în Italia. I se aduc sincere mulțumiri pentru munca depusă până în prezent.
Pr. Hojda Ionuc Vasile, până acum administrator al parohiei Oravița, a fost numit în funcția de administrator parohial al parohiei Moldova Nouă.
Pr. AUGUSTIN BĂRBUȚ (O.Carm.), până acum în Italia, a fost numit în funcția de paroh de Oravița.

Începând cu data de 1 octombrie a.c.:
Pr. Mihai Simon, care a venit din dieceza de Iași, a fost numit paroh la Băile Herculane.
Bunul Dumnezeu să îi binecuvânteze pe parohi în munca lor, să binecuvânteze parohiile, credincioșii și întreaga noastră dieceză, în drumul lor către Cristos Domnul!