Cu ocazia vizitei Papei Francisc în Ungaria, Conferința Episcopală Catolică Maghiară i-a invitat pe credincioșii din diecezele din țările învecinate în inima Ungariei, la Budapesta.
Răspunzând acestei invitații, Dieceza de Timișoara organizează o deplasare a credincioșilor la Sfânta Liturghie de încheiere a vizitei, care va avea loc duminică, 30 aprilie, ora 9.30, ora Ungariei.
Plecarea din Timișoara se va face duminică dimineața devreme, în jurul orei 2, via Arad. Taxa de participare este de aproximativ 200-250 lei, care cuprinde și un prânz cald (prețul poate varia în funcție de numărul persoanelor care se vor înscrie).
Cine dorește să participe, este rugat să se înscrie în oficiile parohiale.
Confrații în preoție sunt rugați ca să trimită lista participanților la Pr. Csaba Váncsa, capelan la Parohia Timișoara II Fabric pe adresa de e-mail: csabyv@gmail.com până în data de 6 aprilie a.c., Joia Mare.

Deoarece sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 16.30 în programul vizitei Sf. Părinte este inclusă și o întâlnire cu tinerii, Centrul Diecezan de Tineret din Timișoara va organiza o deplasare cu autocarul la Budapesta pentru tinerii din Dieceza noastră. Informațiile necesare se pot găsi pe afișul de mai jos.

Biroul de presă al Episcopiei de Timișoara

Foto pagina principală: www.iec2020.hu