Cu bucurie dorim să vă anunțăm că în date de 2 mai 2022 a fost lansată oficial noua versiune a paginii web a oficiului Pastorației Familiilor Catolice din România cu binecuvântarea E.S. Iosif-Csaba Pál, responsabil al Comisiei pentru Familie din cadrul Conferinței Episcopilor din România.
Aceasta pagină a fost gândită să conțină material util atât persoanelor care lucrează în pastorația familiilor cât și tuturor familiilor. Dintre materiale amintim: știri din dieceze, de la Sfântul Scaun, materiale pregătitoare pentru Întâlnirea Mondială a Familiilor, materiale pentru Anul Amoris Laetitia, prelegeri, mărturii și multe altele.
Secțiunea „Mărturii (viața în familie)“ cuprinde povești de viață reale despre educația copiilor, relația de cuplu, decizii dificile.
La secțiunea „Video“ puteți urmări seria de filmulețe „Papa și familiile“ realizată pentru a ne încuraja pe drumul vieții de familie.
La secțiunea „Documente“ puteți descărca exortații apostolice precum „Amoris Laetitia“ și „Familiaris Consortio“ sau cartea „Magazinul bijutierului“ scrisă de sfântul Ioan Paul al II-lea. Exortațiile apostolice se pot descărca și în limba maghiară, iar în viitor vom avea o secțiune separată pentru materiale în limba maghiară.
Pe lângă acestea vă invităm să descoperiți și celelalte materiale accesând adresa www.profamilia.ro