În perioada 13-17 februarie a.c. se va desfășura la Timișoara, România, Campionatul European de Futsal pentru Preoți. La competiție vor participa echipele următorelor țări împărțiți în patru grupe:
Grupa A: Portugalia, Croația, Albania, Kazahstan
Grupa B: Bosnia-Herțegovina, Kosovo, Slovenia, Serbia
Grupa C: Slovacia, România, Italia, Republica Cehă
Grupa D: Polonia, Ungaria, Austria, Montenegro. Tragerea la sorți a avut loc în data de 31 ianuarie în mănăstirea salvatoriană din Timisoara-Elisabetin. Echipele au fost alcătuite în baza locurilor de la ultimul Campionat European de Futsal, capii de serie fiind  primele patru echipe clasate: Polonia, Bosnia-Herțegovina, Portugalia și Slovacia.
Organizatorii se pregătesc intens de startul Campionatului si îi așteaptă cu drag pe toți cei interesați să asiste la meciurile jucate în Sala Universității de Vest, Timișoara (UVT – Str. Oituz) și Sala Sporturilor ”Constantin Jude” (Sala Olimpia). În cele ce urmează, în imaginile atașate vă prezentăm grupele și meciurile disputate, precum și programul liturgic al celor patru zile ale campionatului.
Organizatorii încă sunt în căutare de sponsori, mulțumindu-le totodată partenerilor și sponsorilor care au răspuns pozitiv până acum!
Cei dare doresc să ni se alăture cu sponsorizări o mai pot face încă la:  FUNDAȚIA „SFÂNTUL BENEDICT” (CUI: 14466540 – Banca: BANCA TRANSILVANIA – Cod IBAN: R013BTRLRONCRT0553983301) și/sau contactând organizatorul, Pr. Nikola Lauš, directorul cancelariei Episcopiei Romano-Catolice de Timișoara.

Broșura-program al Campionatului: Futsal2023