Pentru perioada Sărbătorilor Nașterii Domnului (Crăciunul) 2022 şi Anului Nou 2023, Episcopia Romano-Catolică de Timişoara are prevăzute următoarele programe liturgice:

Sâmbătă, 24 decembrie 2022, Ajunului Crăciunului Excelenţa Sa Iosif Csaba Pál, episcop diecezan va celebra Sf. Liturghie pontificală în limbile română, maghiară și germană la ora 21.00 în biserica parohială din Lugoj. Sf. Liturghie se va transmite pe pagina de Facebook a Episcopiei de Timișoara.

Duminică, 25 decembrie 2022, Solemnitatea Naşterii Domnului – Crăciunul. Excelenţa Sa Iosif Csaba Pál, episcop de Timişoara va celebra Sf. Liturghie în biserica parohială din Pâncota la ora 11.30. Sf. Liturghie se va transmite pe pagina de Facebook a Episcopiei de Timișoara.

Vineri, 30 decembrie 2022, sărbătoarea Sf. FamiliiÎn biserica parohială din Timișoara-Iosefin, începând cu ora 18.00 Excelența Sa Iosif Csaba Pál episcop diecezan de Timișoara va celebra o Sf. Liturghie pontificală, la care vor participa familii membre ale mișcărilor ecleziastice din Dieceza de Timișoara. Sf. Liturghie se va transmite pe pagina de Facebook a Episcopiei de Timișoara.

Sâmbătă, 31 decembrie 2022 este ultima zi a anului civil. După-amiaza la ora 18.00 în biserica parohială din Timișoara I Cetate va avea loc o Devoţiune de mulţumire şi un Te Deum, celebrate de Excelenţa Sa Iosif Csaba Pál, episcop de Timişoara. Devoţiunea se va transmite pe pagina de Facebook a Episcopiei de Timișoara.

Duminică, 1 ianuarie 2023 – Anul Nou, în capela Episcopiei Romano-Catolice de Timișoara va avea loc o zi de Adorație Euharistică. Sf. Sacrament al Euharistiei va fi expus după Sf. Liturghie pontificală de la ora 10.00. Adorația durează până la ora 17.00. Deschiderea și încheierea Adorației vor fi transmise pe pagina de Facebook a Diecezei.

În perioada 24 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023 în birourile Ordinariatului Episcopal din Timişoara, Str. Augustin Pacha Nr. 4, nu este program cu publicul. Programul oficial va fi reluat în data de 9 ianuarie 2023.
Tuturor celor care în decursul anului 2022 au urmărit cu interes activităţile Episcopiei Romano-Catolice de Timişoara şi au contribuit la mediatizarea acestora, le adresăm sincere mulţumiri şi le urăm Sărbători de Crăciun binecuvântate de Dumnezeu, mult har, pace şi bucurie pentru Anul Nou 2023.

Timişoara, la 15 decembrie 2022

Msgr. Johann Dirschl
vicar general