– December 24-én, szombaton Pál József Csaba megyés püspök 21 órakor a lugosi templomban magyar, román és német nyelven celebrál szentmisét. A liturgiát az egyházmegye közösségi oldalán közvetítik.

– December 25-én, karácsony napján Pál József Csaba megyés püspök a pankotai plébániatemplomban 11.30 órakor celebrál szentmisét. A liturgiát az egyházmegye közösségi oldalán közvetítik.

– December 30-án, a Szent Család ünnepén a temesvár-józsefvárosi plébániatemplomban 18 órai kezdettel Pál József Csaba megyés püspök szentmisét mutat be, amelyen az egyházmegyei lelkiségi mozgalmakhoz tartozó családok vesznek részt. A liturgiát az egyházmegye közösségi oldalán közvetítik.

– December 31-én, szombaton, a polgári év utolsó napjának délutánján 6 órakor Pál József Csaba megyés püspök a Temesvár I. belvárosi Szent Katalin templomban év végi hálaadó liturgiát mutat be. A liturgiát az egyházmegye közösségi oldalán közvetítik.

– 2023. január 1-jén, vasárnap a temesvári Püspökség kápolnájában egész napos szentségimádást tartanak. Az Oltáriszentséget a 10 órakor kezdődő püspöki szentmise után teszik ki. A szentségimádás 17 óráig tart. A reggeli megnyitó szentmisét és a délutáni befejező szertartást az egyházmegye Facebook oldalán közvetítik.

2022. december 24. – 2023. január 8. között a Püspöki Hivatalban nincs ügyfélfogadás.

Ezúton is megköszönve az írott és az elektronikus sajtó munkatársainak, hogy az elmúlt esztendő folyamán figyelemmel követték a Püspökség, valamint az egyes plébániák tevékenységét és azt a különböző médiumokban tükrözték, a Temesvári Római Katolikus Püspökség áldott, békés karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag, örömteli új esztendőt kíván mindannyiuknak és a kedves híveknek.

Temesvár, 2022. december 15-én

Dirschl Johann,
általános helynök