12.02.2023 - 19.02.2023
Egész napos


În săptămâna cuprinsă între 12-19 februarie 2023 în comunitățile Diecezei de Timișoara va avea loc „Săptămâna Căsătoriei“, o săptămână dedicată promovării valorilor, priorității și sănătății familiei care se desfășoară sub motto-ul: Ancorați în iubire.Săptămâna Căsătoriei este o oportunitate benefică pentru cuplurile căsătorite pentru a putea medita, discuta despre cum pot fi o resursă de iubire unul pentru celălalt în momentele de dificultate. Cum să lucreze împreună, cum să aprecieze că sunt prezenți unul pentru celălalt și cum pot crește împreună, ancorându-se de iubire chiar și în momente dificile și să devină mai puternici împreună pentru a face față provocărilor de zi cu zi.

Biroul Diecezan pentru Pastorația Familiei invită cuplurile căsătorite să participe în doi la următoarele evenimente:

– Soţii au posibilitatea de a parcurge împreună, „Calea cuplurilor căsătorite“ în bazilica Maria Radna.

– Pe pagina de Facebook a Biroului pentru pastorația familiilor cuplurile căsătorite sunt invitate la o „Aventură în doi“, în cadrul căreia au de îndeplinit împreună șapte îndatoriri: https://www.facebook.com/pastoratia.familiilor.timisoara.

Pentru cei care nu au Facebook, programul „Aventură în doi“ poate fi găsit pe https://gerhardus.ro

și https://profamilia.ro

– De asemenea, pe aceste site-uri pot fi urmărite scurte mărturii ale familiilor.

– Parohiile din Dieceză vor organiza programe individuale locale pentru cuplurile căsătorite. Informații suplimentare despre evenimente se pot obține de la preoții parohi. În bisericile Diecezei de Timișoara părinții parohi ai comunităților vor celebra Sf. Liturghii pentru familii, la sfârşitul căreia fiecare cuplu va primi individual o binecuvântare.