Prin decrete episcopale, E.S. Iosif – Csaba Pál, episcop al diecezei de Timișoara a procedat la următoarele numiri și transferuri în Dieceza Romano-Catolică de Timișoara care vor intra în vigoare de la 1 septembrie 2019:

Pr. Daniel Pozsonyi, capelan la Parohia din Lugoj îşi continuă activitatea în calitate de administrator parohial la Parohia din Lovrin.

Msgr. László Wonerth canonic, paroh la Parohia dinTimișoara VII Freidorf a fost numit paroh in solidum în Parohia din Lugoj.

Pr. Simon Ciubotaru paroh la Parohia din Reșița IIGovândari a fost transferat în aceeași calitate la Parohia din Timișoara VII Freidorf.

Msgr. Gjuka Augustinov canonic, paroh la Parohia din Timişoara V Mehala a fost numit paroh la nou-întemeiata Parohie Bulgară din Timișoara.

Pr. Zoltán Máthé, capelan la Parohia din Timişoara V Mehala a fost numit administrator parohial al aceleiași parohii.

Pr. János Varga capelan la Parohia din Reșița I Maria Zăpezii a fost numit începând cu 1. august a.c. preot cooperator la Parohia din AradCentru.

Pr. Dorin Gyula Filip paroh la Parohia din Ciacova a fost numit în funcția de decan al decanatelor de Timișoara și Deta.

Pr. Attila Puskás paroh la Parohia din Șilea Nirajului(Arhidieceza de Alba Iulia) va fi transferat temporar în Dieceza de Timișoara în calitate de paroh al Parohiei din Reșița II Govândari.

.