Excelența Sa Iosif Csaba Pál, episcop de Timișoara, a efectuat o serie de numiri și transferuri de preoți în cadrul diecezei, după cum urmează:

Începând cu data de 1 mai 2022:
Pr. Mihai SIMA, din motive de sănătate s-a mutat la Eșelnița, de aici va administra comunitatea din Eibenthal.
Pr. M. Mihai Milan SIMA, a fost numit paroh al Parohiei Romano-Catolice Clocotici și preot responsabil pentru pastorația tineretului în Arhidiaconatul Banatul Montan.

Începând cu data de 20 mai 2022:
Pr. Gábor Benedek MÁRTON, preot emerit a părăsit Dieceza de Timișoara. Îi mulțumesc pentru slujirea sa fidelă.

Începând cu data de 20 iunie 2022:
Pe Msgr. László WONERTH, l-am numit paroh de Lugoj.
Pe Pr. Veniamin PĂLIE, păstrând atribuțiile de până acum, l-am numit arhidiacon al Arhidiaconatului Banatului Montan.
Pe Pr. Marin MATIEȘ, păstrându-și atribuțiile de până acum, l-am numit decan de Severin.

Începând cu data de 1 septembrie 2022:

Am acceptat cererea de pensionare și de retragere din serviciul activ a Pr. Tivadar SÁNDOR. Îi mulțumesc pentru slujirea sa fidelă și îi doresc ca Dumnezeu să-l binecuvânteze tot restul vieții sale.
Pe Pr. Zoltán GYÖRGY, până acum paroh al Parohiei Romano-Catolice Iratoșu l-am numit paroh în Parohia Romano-Catolică Arad-Gai.
Pe Pr. László BAKÓ l-am eliberat din funcția de secretar episcopal și l-am numit paroh al Parohiei Romano-Catolice Iratoșu, păstrându-și atribuțiile de viceoficial al Tribunalului Bisericesc, cadru didactic la Facultatea de Teologie din cadrul UBB și preot responsabil al grupului de studenți TEKMEK.
Pr. Eugen FECHETĂ (OFM), fost paroh al Parohiei Romano-Catolice Otelec, s-a întors la Ordinul Franciscan. Îi mulțumesc pentru slujirea sa fidelă.
Pr. József HEINRICH a fost numit paroh al Parohiei Romano-Catolice Otelec.
Pr. Dr. Zoltán TOMAN a primit permisiunea de a intra în serviciul Sfântului Scaun, unde va lucra în cadrul Secțiunii pentru Afacerile Generale a Secretariatului de Stat al Sfântului Scaun.
Pe Pr. Miklós ERŐS, păstrând atribuțiile de paroh al parohiei Zimandu Nou, l-am numit paroh al Parohiei Sântana.
Pe Pr. Daniel LUNIC, păstrând atribuțiile de paroh al parohiei Ghioroc, l-am numit paroh al Parohiei Pâncota.

Rearondări teritoriale începând din data de 1 septembrie 2022:
Filialele Păuliș și Păulișu Nou, care au aparținut până acum Parohiei Ghioroc vor trece sub jurisdicția Parohiei Romano-Catolice Radna.
Filialele Livada și Sânleani, care au aparținut până acum Parohiei Zimandu Nou vor trece sub jurisdicția Parohiei Romano-Catolice Arad-Grădiște.