Időpont
2020/05/01/
18:00 - 21:00

Kategóriák Nincs Kategóriák


Az új típusú koronavírus-járvány miatt a világi felnőttek képzése a technika adta lehetőségeket kihasználva folytatódik. A továbbképző kurzusok sorozata f. év február 21-22-én kezdődött. A tanfolyamon több mint 100 személy vett részt az egyházmegye különböző plébániáiról. A képzés célja a jézusi tanítványképzés. Vagyis olyan felnőtt világi keresztényeknek szól ez a kurzus, akik növekedni szeretnének hitben és szolgálni szeretnének egyházközségükben.A kurzus f. év április 24-én, pénteken, 18.00 órai kezdettel az internet közvetítésével folytatódott mintegy 100 résztvevővel.
Május 1-jén, pénteken 18 órakor a kurzus ugyancsak az internet közvetítésével folytatódik. Az előadást Mihai Titi Dumitresc vezeti. Az előadás témája: Az ima.
A kiscsoportos beszélgetésre szintén az internet segítségével kerül sor, amelyek időpontjait az egyes csoportok döntik el. Az érdekeltek kérdéseiket Szilvágyi Zsolt pasztorációért felelős püspöki helynök Facebook oldalán tehetik fel: https://www.facebook.com/szilvagyi.zsolt.