Az előző évekhez hasonlóan az arad-ségai Lisieux-i Szent Teréz Római-Katolikus Plebánia idén is szeretettel várta a szórakozni vágyó Arad megyei és temesvári fiatalokat az immár hagyományos Karneválra.
Király Árpád – az esemény házigazdája – a fiatalokkal együtt hatékonyan részt vett a farsangi mulatság sikeres lebonyolításában.
A Karnevált az Egyházmegyei Ifjúsági Központ szervezte, Dumitru Daniel oravicabányai plébános és Bukovics Erika-Mária schönstatti Mária-nővér, ifjúsági referens irányításával.
Jelen voltak Arad város különböző egyházközségeinek fiataljai, de érkeztek Pécskáról és Temesvárról is. Az együtt töltött pár óra kellemesen telt el, a résztvevők ismerkedtek, táncoltak, szórakoztató játékokat játszottak. Nem maradt el a legszebb és legötletesebb jelmezek díjazása sem. Idén elsöprő sikere volt a „Szennyezett Föld“-nek és a „Hirdetőtáblának“, a jelmezek az alkotók ügyességről és kreativitásról tanúskodtak. A jelenlevő fiatalok kellemesen szórakoztak együtt, így alkotva egy vidám közösséget.
Egyedi, felejthetetlen nap volt, csodálatos emberekkel. Mindannyian egyhangúlag mondták, hogy szeretnének minél előbb újból találkozni ilyen vidám eseményen.
Köszönetüket fejezték ki mindazoknak, akik lehetővé tették a Karnevál szervezését, mondván: „Köszönjük szépen!“ A hála a szív emléke!“
Ana Maria Obreja