– December 24-én, kedden, Excellenciás Pál József Csaba megyéspüspök 22 órakor a temesvár-erzsébetvárosi templomban magyar, román és német nyelven celebrál szentmisét.
– December 25-én, karácsony napján a temesvár-gyárvárosi Millenniumi templomban 10.00 órakor kezdődő román nyelvű szentmise főcelebránsa Pál József Csaba megyés püspök.
– December 26-án, csütörtökön, Szent István vértanú ünnepén, a templomokban a vasárnapi miserend érvényes.
– December 31-én, kedden, a polgári év utolsó napjának délutánján 6 órakor Pál József Csaba megyéspüspök a temesvár-belvárosi templomban év végi hálaadó szentmisét mutat be a székeskáptalan tagjainak jelenlétében.
– 2020. január 1-jén, szerdán a temesvári Püspökség kápolnájában 9 órakor Pál József Csaba megyéspüspök szentmisét mutat be, azt követően szentségkitétel és szentségimádás lesz. Délután 5 órakor ismét szentségimádást tartanak, majd a résztvevők szentségi áldásban részesülnek.
2019. ecember 24. – 2020. január 6. között a Püspöki Hivatalban nincs ügyfélfogadás.
Ezúton is megköszönve az írott és az elektronikus sajtó munkatársainak, hogy az elmúlt esztendő folyamán figyelemmel követték a Püspökség, valamint az egyes plébániák tevékenységét és azt a különböző médiumokban tükrözték, a Temesvári Római Katolikus Püspökség áldott, békés karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag, örömteli új esztendőt kíván mindannyiuknak és a kedves híveknek.

Dirschl Johann,
általános helynök